Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

TESK Genel Başkanı Palandöken'den Rize Esnaf Odalar Birliğine Ziyaret


Tarih : 01.09.2022 02:00

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (RESOB) ziyaret etti.


TESK Genel Başkanı Palandöken'den Rize'de Esnaf ve Sanatkârlar Odasına Ziyaret

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini (RESOB) ziyaret etti.

     RESOB Başkanı Güven Aksoy'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Palandöken, Türkiye'deki sorunların bütün kentlerde aşağı yukarı örtüştüğünü, bunun adının da haksız rekabet olduğunu söyledi.

Rize'nin dünyaya örnek bir şehir olduğunu belirten Palandöken, "Aynı zamanda çayı ile ekonomiye katkı koyan bir şehir. Marka bir şehir. Marka bir şehir olmanın da bir bedeli var tabi. Burası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı. Rize'nin böyle bir özelliği de var. Siyaset adamı yetiştirmede Rize marifetiyle ünlü bir şehrimiz. Rize kendi kendine yetebilen ve ekonomisi sağlam ama makyajıyla da güzel bir şehre bürünmüş ve aynı zamanda insanları imrendiren bir şehir." dedi.

Katılımcılar Arasında TESK Genel Başkan Vekili Burhan AKSAK ve Fevzi APAYDIN, Türkiye Kasaplar ve Lokantacılar Federasyonu Başkanı Sayit Karabağlı, Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Berberler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, Terziler Federasyonu Başkan Ali Safa Şen Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanı Ahmet Aydan, Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Ordu ESOB Başkanı Erdoğan Akyürek, Giresun ESOB Başkanı Ali Kara, Kırklareli ESOB Başkanı Ali Fuat Şeker, Erzincan ESOB Başkanı Bedir Limon, Erzurum ESOB Başkanı Rasim Fırat, Bingöl ESOB Başkanı Ali Bayram, Aksaray ESOB Başkanı Doğan Ceylan, Çorum ESOB Başkanı Recep Gür, Amasya ESOB Başkanı İsa Köse , Resob Yönetim kurulu üyeleri, çeşitli meslek oda başkanları ile birlikte ziyaret edip, esnafımızın sorunları ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapılarak basına açıklamalarda bulunuldu.